Nje shkolle me staf mesuesish nga me te pregatiturit ne Berat 
Nivel i larte mesimi me kushte bashkkohore ....
Shkolla ka arsim te 9-vjecar dhe te mesem ... 
Ndodhet tek ish-pjeshkorja Berat ..... 

Kontakt :032236617  
 


Comments
Leave a Reply