>Ne kompleksin arsimor "Drita e dijes" kane filluar rregjistrimet per vitin shkollor 2011-2012.
>Te gjithe ju prinder qe deshironi me te miren per femijet tuaj,drejtohuni ne kompleksin arsimor "Drita e dijes".
>Per arsimin parashkollor shkolla jone ofron keto mundesi zgjedhje:Cerdhe per femijet tuaj te cilet do te jene nen kujdesjen e nje personeli te specializuar.Kopesht me drek dhe pa drek.Mjedise te pershtacme per shlodhjen dhe argetimin e tyre.
>Per arsimin 9-vjecar dhe gjimnazin "Drita e dijes"ky kompleks ofron:Mundesi te brarabarta per t gjith.Cilesi te lart mesimdhenie dhe formim shkencor.Edukim i gjithanshem:projekte t studiuara per nxitjen dhe motivimin e talenteve ne shkenc,kultuar,art dhe sport.
>Ambiente bashkekohore:Kabinete funksionale per te gjitha lendet.Terrene sportive per cdo aktivitet.Salle interneti.Biblioteke.Palester,pishine.Siguri e mbrotje te plote ne shkolle.Kuzhine dhe mense me parametra te kohes.Transport i garantuar dhe i sigurt.Staf mesimor i kualifikuar dhe me iksperience.
>Ofrojme bursa per nxenesit me te mire,me mesatare mi 9.
>Per muajt e veres shkolla ofron kamp veror nen kujdesin e mesuesve.
Prinder ju na besoni femijen tuaj,ne ju ofrojme profesionalizmin tone!
Per rregjistrime mund te kontaktoni ne keta numra telefoni:
>032236617
>0695380841          Adresa:Lagja "30-vjetori",tek ish-pjeshkotja,Berat.

Picture

                                                                                                        Created : "DRITA E DIJES"